Homeliness and corporate tones come together at the new premises of Crocs.

Located at Metropolis, the new Crocs offices embody the identity of a fun, high-energy brand. It was conceptualised as an inspiring professional environment that not only had a cool, contemporary feel, but would also work to invigorate staff and visitors alike.

The space was designed with a vintage feel, where fittings on the walls and floors, as well as lighting and furniture were all carefully selected to create a retro-inspired look. Contemporary touches of glass and concrete highlighted by accents of bright corporate colours were also introduced, with tones of oak and walnut providing the space with a touch of warmth. The office also contains cosy breakout spaces to relax and unwind, especially through comfy seating and green hanging plants that were placed along windows to give the office a laidback vibe.

Project: Crocs
Location: Singapore
Size: 14,000 sqft
Service: Design Consultancy
Design Studio: SCA
Photo Credits: SCA
Website: sca-design.com